Radno subotnje prepodne za aktiviste Srpske napredne stranke u Somboru

Mesni odbori Stara Selenča i Nova Selenča Srpske napredne stranke u Somboru, danas su organizovali radnu akciju u sklopu koje je uređena šumica u ulici Vase Pelagića. Aktivisti su najpre sakupili smeće, zatim je izvršeno orezivanje rastinja i pokošena je trava. Aktivisti su naglasili da je glavni cilj akcija ovog tipa da se probudi ekološka svest kod što većeg broja sugrađana, te da zajedno damo svoj doprinos u očuvanju životne sredine.

Zajedničkom akcijom mesnih odbora Crvenka, Goge, Mlake i Gornja Varoš Srpske napredne stranke, sprovedena je radna akcija koja je imala za cilj uređenje gradskog stadiona u Somboru. Aktivisti su sakupljali smeće i uređivali zelene površine na stadionu i oko njega. Organizovanjem ove radne akcije, aktivisti žele da naglase značaj sporta i zdravog života, te se uređenje ovakvih prostora sprovodi prvenstveno sa ciljem da sportski tereni privuku što veći broj naših sugrađana.

Vredni su bili i aktivisti mesnog odbora u Telečkoj, koji su lepo subotnje prepodne iskoristili kako bi organizovali radnu akciju uređenja svog sela. U okviru pomenute akcije, sakupljeno je smeće i lišće, pokošena je trava kako u centru sela tako i ispred kuća starih i nepokretnih meštana. Takođe, aktivisti su uređivali i prostor oko fudbalskog terena, a urađeno je i farbanje golova koji se nalaze na pomenutom terenu. Ovu akciju pomogli su i aktivisti mesnih odbora iz Kljajićeva i Čonoplje.