Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Raspisan Konkurs za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje PG

Javni konkurs

Agrobiznis centar, uz podršku Grada Sombora, raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individualnih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji Grada Sombora za 2023. godinu.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica – nosioci registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu sa teritorije Grada Sombora.

Za realizaciju Konkursa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individulanih poljoprivrednih gazdinstava, predviđen je ukupan iznos od 11.750.000.00 dinara. Sredstva za podršku investicija prema Konkursu dodeljuju se bespovratno. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 100% od ukupne vrednosti Prijave.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 200.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi je 50.000,00 dinara.

Podnosilac prijave može podneti samo jednu prijavu za jednu ili više namena iz šifrarnika.

Lica koja su ostvarila pravo na korišćenje bespovratnih sredstava, u 2022. godini, na Konkursu Agrobiznis centra, ne mogu da podnesu prijave.

Sve o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji možete da pogledate na sledećem linku:

https://www.agrobizniscentar.rs/konkurs-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-za-subvencionisanje-poljoprivredne-proizvodnje-i-unapredjenje-funkcionisanja-individualnih-poljoprivrednih-gazdinstava-na-teritoriji-grada-sombora-za-2023-godi/

Konkurs je otvoren do 24.03.2023. godine.

Tagovi:
Pročitajte još: