fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Retrogradna romansa: Kada su znaci u iskušenju da se jave bivšem?

Poruka

Bez obzira na to što smo okončali tu vezu, ponekad se susretnemo s trenucima kada nam se čini da je pravo vreme za reaktiviranje prošlih emocija.

Za to postoji niz različitih razloga – nostalgija, nezavršeni poslovi ili jednostavno radoznalost kako im ide život posle nas. Međutim, ovi trenuci mogu biti ključni za odlučivanje o našem daljem putu i načinu na koji se nosimo s tim iskušenjem. Otkrijmo kako se horoskopski znaci ponašaju kada su u iskušenju da se jave bivšem, kako reaguju i kako pronalaze ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi, kao hrabri i impulzivni znakovi, mogu se naći u iskušenju da se jave bivšem kada osete unutrašnji nemir ili dosadu. Njihova priroda vođe često ih tera da preduzmu korake kako bi ponovno osvojili bivšeg partnera, ali su isto tako brzi u prekidanju kontakta ukoliko shvate da to nije dobar potez. Ovnovi bi trebali pažljivo razmisliti pre nego što se odluče javiti bivšem kako ne bi ponavljali iste greške.

Profimedia
Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi su vrlo emotivni i često gaje jaku vezanost prema prošlim vezama. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je najčešće zbog nostalgije i želje za stabilnošću koju su imali u prošlosti. Bikovi bi trebali razmisliti o razlozima zašto su prekinuli, te proceniti jesu li se stvari promenile dovoljno da bi se odnos ponovno obnovio.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su znatiželjni i komunikativni, što ih često tera da se jave bivšem iz čiste radoznalosti. Međutim, ovo može biti problematično jer Blizanci često brzo gube interesovanje i lako skreću pažnju na nešto drugo. Pre nego što se javi bivšem, Blizanci bi trebali dobro razmisliti o tome da li je to zaista ono što žele ili samo trenutna kaprica.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi su vrlo emotivni i često teže ka očuvanju prošlih veza. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je često zbog jakih emocija i želje za ponovnim povezivanjem. Međutim, Rakovi bi trebali biti oprezni jer ih ta nostalgija može naterati da zaborave razloge zbog kojih su se rastali.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su ponosni i često teško podnose neuspeh veza. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je često iz želje da pokažu da su prešli preko raskida i da su i dalje poželjni. Međutim, Lavovi bi trebali biti oprezni da ne zapadnu u zamku igre ega i da zaista procene da li je obnavljanje veze dobra odluka.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device su analitične i vrlo kritične prema sebi, što ih može naterati da se jave bivšem kako bi rešili nesuglasice ili prošle greške. Međutim, Device bi trebale biti oprezne da ne postanu previše kritične prema bivšem partneru i da ne upadnu u začarani krug nerešenih problema.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su harmonične i teže ka očuvanju ravnoteže u svojim odnosima. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je često zbog želje za mirnim rešenjem nesuglasica ili kako bi obnovile izgubljenu ravnotežu. Međutim, Vage bi trebale pažljivo proceniti da li će povratak u prošlost zaista doneti harmoniju ili samo dodatne nesuglasice.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne, što ih može naterati da se jave bivšem iz želje za ponovnim proživljavanjem snažnih emocija. Međutim, Škorpije bi trebale biti pažljive jer se stare emocije mogu preliti u novu romansu i na taj način stvoriti zamršene odnose.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i često teže ka novim iskustvima. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je često zbog želje za novim avanturama i neistraženim putevima. Međutim, Strelčevi bi trebali pažljivo razmisliti o tome da li je povratak u prošlost zaista put ka avanturi ili samo beg od sadašnjosti.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni i retko gledaju unazad. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je obično iz praktičnih razloga, kao što su rešavanje nerešenih obaveza ili pokušaj da ponovno uspostave poslovni odnos. Međutim, Jarčevi bi trebali biti oprezni da ne zaborave emocije u svojoj racionalnosti i da procene da li se njihova odluka temelji na praktičnosti ili želji za obnavljanjem veze.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije su nezavisne i teže ka očuvanju svoje slobode. Kada su u iskušenju da se jave bivšem to je obično iz radoznalosti ili iz želje da pokažu svoju nezavisnost. Vodolije vole da istražuju različite mogućnosti i ponekad se jave bivšem kako bi saznale kako im ide u životu ili kako bi proverile da li su još uvek privlačne. Međutim, Vodolije bi trebale biti pažljive da ne povređuju svoju sadašnju vezu ili bivšeg partnera bez stvarnih namera za obnavljanjem odnosa.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su vrlo emotivne i često teže ka pomirenju i opraštanju. Kada su u iskušenju da se jave bivšem, to je često iz želje da pokažu svoje empatične i saosećajne strane. Ribe su sklone prepuštanju emocijama i mogu se naći u iskušenju da obnove vezu kako bi ponovo doživele romantične trenutke. Međutim, Ribe bi trebale biti oprezne i slušati svoje srce, ali i racionalno proceniti da li je obnavljanje veze zaista dobra odluka.

Tagovi:
Pročitajte još: