fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Revolucionarni LG televizor: Sada možete da ga spakujete i nosite bilo gde

televizor

Ovaj neobični televizor osmišljen je kako bi pružio korisnicima mogućnost da svoj televizor ponesu sa sobom gde god da idu.

StanbyMe Go je elegantno dizajniran i praktičan. Opremljen je 27-inčnim LED ekranom rezolucije 1080p, koji je postavljen na okretnu osnovu, omogućavajući vam da podignete ekran, postavite ga pod odgovarajućim uglom ili koristite u desktop režimu, a zatim ga lako spakujete. Ovaj prenosivi televizor dolazi sa zvučnikom od 20W koji se prilagođava rotaciji ekrana i pruža okružujući zvuk uz Dolby Atmos tehnologiju i Dolby Vision.

StanbyMe Go takođe ima HDMI ulaz koji omogućava povezivanje sa gejming konzolama, pod uslovom da imate izvor napajanja u blizini. Takođe, podržava prikazivanje sadržaja sa Apple uređaja putem AirPlaya. Ugrađena prodavnica aplikacija pruža pristup raznim igrama i aplikacijama za strimovanje kao što su Netflix, Disney Plus, Prime Video i Max.

Baterija StanbyMe Go centra pruža oko tri sata gledanja na jednom punjenju. Prednaručivanje ovog inovativnog proizvoda trebalo bi da počne krajem avgusta, ali zbog velike potražnje, isporuke bi mogle da budu odložene do 9. oktobra. Ovaj prenosivi televizor je idealan pratilac za piknik ili posao, pružajući korisnicima fleksibilnost i praktičnost u svakodnevnom životu.

Tagovi:
Pročitajte još: