fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

„Rusin“ očekuje borba za opstanak, Ranko Delić imenovan za trenera

fudbal - lopta

Fudbalski klub „Rusin“ u prolećni deo sezone ulaze sa 15. mesta i ukupno 11 bodova, te ih očekuje velika borba za opstanak u područnom rangu. U prolećnom delu sezone sa klupe „Rusin“ će predvoditi iskusan trener sa superligaškim iskustvom, Ranko Delić. Kada govori o motivima dolaska u „Rusin“, Delić je istakao da se vrlo rado odazvao pozivu rukovodstva kluba, s obzirom na to da je imao priliku da provede jedan lep period u „Rusinu“:

„Još pre nekoliko godina, tačnije četiri-pet unazad, ja sam bio ovde i imao sam sjajne utiske i saradnju sa ovim ljudima i na njihov poziv sam došao da pomognem klubu koji je u teškoj bodovnoj situaciji. Probaćemo da učinimo sve da izborimo opstanak u ligi u kojoj se „Rusin“ nalazi već desetak godina i koji to i zaslužuje. U igračkom kadru smo otprilike popunili ona mesta koja su nam nedostajala i tu su novi igrači koji će doneti kvalitet i boljitak, ali ono što me najviše raduje je dolazak par mladih igrača koji su ovde ponikli i to će ujedno omogućiti svetliju budućnost ovom fudbalskom klubu. Ako uspemo to sve da uskladimo, onda ćemo moći da kažemo da smo uradili dobar posao“.

Sekretar fudbalskog kluba „Rusin“, Željko Oros, rekao je da će borba za bodove u prolećnom delu sezone biti teška i da će svaka utakmica nositi epitet derbi utakmice:

„Jasno je da će biti teška borba za opstanak, do kraja prvenstva imamo 15 utakmica i  svaka je maltene finalna utakmica. Pripreme su dobro odrađene, odziv igrača je veliki, sva sreća pa su nas zaobišle povrede, te sa velikim očekivanjima očekujemo lokalni derbi protiv „Kule“.

Tagovi:
Pročitajte još: