fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sa vama je, a misli na nju! Znaci Zodijaka koji uvek maštaju o drugoj osobi

Svađa

Za njih je sanjarenje o drugima način da pobegnu od sadašnjosti ili način da se nose sa stresom ili nezadovoljstvom u vezi. Maštaju jer su nesrećni u trenutnoj vezi, emocionalno ili fizički udaljeni od partnera.

Ovan

Ovan je poznat po slobodi i nezavisnosti. Ovaj znak je izuzetno strastven u krevetu i mogao bi čak osetiti nagon da mašta o nekome ko nije njihov partner.

Ovan se može osećati dosadno ili iscrpljeno u trenutnoj vezi zbog potrebe za novim iskustvima i potrebe za stalnom avanturom. Nadalje, zbog svog individualizma i nepromišljenosti, mogli bi delovati u skladu s tim snovima bez da su u potpunosti svesni posledica.

Blizanci

Blizanci su znak koji predstavlja fleksibilnost i otvorenost. Prirodno bi mogli biti znatiželjni o novim stvarima, što bi ih moglo navesti da maštaju o drugima dok su u vezi. Ovaj horoskopski znak ne podnosi dosadu. Postoji velika verovatnoća da sanjare o drugima kako bi začinili svoj život i učinili stvari zanimljivijima.

Lav

Lav je znak koji predstavlja težnju i goruću želju za obožavanjem. Može sanjati o drugima zbog potrebe za pažnjom i uvažavanjem, zbog čega se mogu osećati podcenjenima u svojoj trenutnoj vezi. Mogli bi prirodno težiti tome da budu u centru pažnje, što bi moglo dovesti do toga da imaju fantazije o drugima čak i dok su u vezi.

Strelac

Zbog otvorene ličnosti Strelčevi će verovatno maštati o nekom drugom osim o svojim partnerima. Strelčeva nezavisnost i intenzivna žudnja mogu ih naterati da deluju u skladu s tim fantazijama zbog svoje avanturističke crte.

Ovaj znak neprestano želi iznova da razgali svoje intimne odnose. Iracionalni su u svojim fantazijama i čine odvažna ela, piše Pinkvilla.

Tagovi:
Pročitajte još: