Sajam lova i ribolova od 2. do 6. oktobra u Novom Sadu

Na Novosadskom sajmu će od 2. do 6. oktobra biti održan Sajam lova i ribolova. Kako se navodi, centralni segment sajma, kao i prethodnih godina, biće ponuda lovačkog i ribolovačkog pribora i opreme, a pratiće je prodajna izložba terenskih vozila i Izložba sitnih životinja.

Među učesnicima se očekuju i lovišta, rezervati prirode, nacionalni parkovi i zaštićena prirodna dobra, proizvođ­ači hrane za divljač i ribe, institucije koje se bave zaštitom divljači i održanjem ribljeg fonda, profesionalna udruženja, asocijacije, gradske, pokrajinske i republičke kao i naučno-obrazovne institucije.

Zainteresovani za izlaganje mogu da iskoriste terminske popuste prilikom ugovaranja nastupa. Do 31. jula za avansne uplate odobrava se popust do 4,5%, od 1. do 31. avgusta popust će biti 3% , dok će od 1. septembra važiti cene iz prijave. Ujedno, svi izlagači stiču pravo na popust od 20% kada prijavljuju eksponate na ocenjivanje kvaliteta proizvoda.

U okviru Međunarodnih sajmova Lorist, na Novosadskom sajmu, biće održani i Sajam ekologije, od 2. do 6. oktobra, Sajam turizma od 3. do 5. i Sajam sporta od 3. do 6. oktobra.

Generalni sponzor Sajmova Lorist je kompanija Generali Osiguranje Srbija.

Foto: NanoStock/shutterstock.com

Preuzeto: eKapija