Sajmovi energetike, ekologije i iSEC od 2. do 4. oktobra u Beogradu

Međunarodni sajmovi energetike, zaštite životne sredine i prirodnih resursa (Ecofair) i pametnih tehnologija (iSEC), biće održani u Beogradu od 2. do 4. oktobra.

U hali 1 Beogradskog sajma, kao direktni ili indirektni učesnici, u izlagačkim ili konferencijskim programima ovih sajmova, okupiće se predstavnici više od 100 domaćih i inostranih kompanija, institucija i organizacija iz dvadesetak zemalja, najavljuju iz Beogradskog sajma.
Međunarodni sajam energetike, 15. po redu, najveći je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, rudarstva, obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, dodaje se u saopštenju.
Sajam Ecofair je epicentar regionalnog godišnjeg okupljanja najrazličitijih i najodgovornijih činilaca iz sistema zaštite životne sredine, dok Međunarodni sajam pametnih tehnologija predstavlja visoke tehnologije i savremena IT rešenja u oblasti nadzora, monitoringa, senzorske detekcije i merenja, automatizacije, bezbednosti, kao i softversko-hardverskih pametnih rešenja u okviru raznovrsnih oblasti.
Radno vreme sajmova je od 10 do 17 sati.
Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 250 (grupne za studente i učenike 150), a parking je 150 dinara po satu. Ulaznice za jedan sajam važe i za druga dva.

Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com

Preuzeto: eKapija