Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Samo Rusin uspešan

Počeo je prolećni deo fudbalskog šampionata u Somborskoj područnoj ligi, u kojoj se takmiči pet klubova iz kulske opštine: Hajduk junior iz Kule, Rusin iz Ruskog Krstura, Mladost iz Kruščića, Lipar i Polet iz Sivca.

Samo su fudbaleri Rusina na prolećnoj premijeri bili uspešni. Krsturčani su kao gosti golovima Orosa i Katone sa 2:1 pobedili ekipu Krila Krajine u Bačkoj Palanci.

Najveće iznenađenje prvog kola je poraz fudbalera Hajduk juniora. Kuljani su na svom terenu ugostili ekipu Stari grad iz Bačke Palanke koja je zaslužno, sa 3:0 savladala Kuljane i odnela bodove.

Lipar je na gostovanju u Somboru izgubio od ŽAK-a sa 1:0,

Mladost iz Kruščića je u Bačkom Brestovcu poražena od BSK-a sa 2:0, a i sivački Polet je sa 2:0 izgubio od Budućnosti u Mladenovu.

Nakon ovog kola Rusin je četvrti na tabeli sa 28, Hajduk junior peti sa 27, Mladost deseta sa 19, Lipar trinaesti sa 18, a Polet predposlednji, petnaesti sa 8 bodova.

U narednom kolu Rusin u Ruskom Krsturu dočekuje Slaviju iz Pivnica, Lipar je domaćin drugoplasiranom BSK-u iz Bačkog Brestovca, Mladost u Kruščiću, u komšijskom okršaju dočekuje Borac iz Bačkog Gračaca, Polet je u Sivcu domaćin Hercegovcu iz Gajdobre, a Hajduk junior ide u goste ekipi Krila krajine u Bačku Palanku.

Izvor: www.q-media.rs

Tagovi:
Pročitajte još: