fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Samo za tajkune i oligarhe: Ovaj Samsung Galaxy S24 Ultra košta 15.000 dolara

Samsung

Nakon što je Samsung prošle srede predstavio nove telefone Galaxy S24 serije, najekskluzivnija od tri verzije modela, ona sa dodatkom “Ultra” u imenu, dobila je još jedno – još ekskluzivnije izdanje.

Ruski atelje Caviar predstavio je svoju novu kolekciju “ukrasa” za S24 Ultra nazvanu “Era of Dragon”, u okviru koje je titanijumsko kućištem uređaja dobilo crni PVD premaz, kao kod vrhunskih luksuznih satova.

Najluksuzniji uređaj iz “Era of Dragon” kolekcije je Samsung Galaxy S24 Ultra Yong, koji se prodaje po ceni od 15.000 dolara.

Zmaj na poleđini telefona izrađen je od čistog 24-karatnog zlata.

Pored njega, tu se našao i mehanički sat sa sofisticiranim mehanizmom za ručno navijanje (CVR ELT3350A Tourbillon), ukrašen sa 19 dragulja. Tu su još u tri zvezdice napravljene od dijamanata.

Zodijački krug oko sata, kako navode iz Caviar-a, predstavlja mešavinu istočnih i zapadnih kultura i odraz je Samsungove strategije globalnog nastupa.

Jeftiniji modeli od Yong-a koštaju “samo” 9.000 dolara i mogu se dobiti sa ukrašeni različitim horoskopskim znakovima.

Naravno, ovakvi telefoni ne bi bili toliko ekskluzivni kada se ne bi prodavali u ograničenoj seriji. Samsung Galaxy S24 Ultra Yong je proizveden u samo 24 primeraka, dok će telefoni sa horoskopskim znakovima Ovna, Ribe, Vodolije i Bika biti dostupni u po 99 primjeraka.

Inače, ovaj S24 Ultra je, osim Caviar-ovih ukrasa, u potpunosti identičan “originalnom” Samsungovom telefonu, što znači da ga pokreće Snapdragon 8 Gen 3 procesor, Super AMOLED ekran dijagonale 6,8 inča, ima sistem od četiri kamere na zadnjoj strani i veliku bateriju kapaciteta 5.000 mAh.

Tagovi:
Pročitajte još: