Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

San svih vozača je konačno postao stvarnost: Blistav auto uz pomoć sredstva koje svi imamo u kući

Pranje kola

Redovno pranje automobila ne pomaže uvek da postignete željeni rezultat da se vaše mezimče na četiri točka cakli kao da je tek izašlo iz radnje.

Da, vi izdvajate paprene sume da biste platili detaljno pranje u servisu ili uzimate stvar u svoje ruke da biste postigli toliko željeni sjaj karoserije, ali konačni efekat, bar onakakav kakav biste vi želeli, stalno izmiče.

A onda bacite pogled na komšijin auto i prosto vas zabole oči od sjaja njegove limarije. Pa u čemu je, pobogu, tajna tog vrhunskog sjaja, a nema ama baš nikakve veze s najskupljim auto-perionicama u gradu? Psst, otkrićemo vam tajnu…

Ispostavilo se da postoji jednostavan način da se vaše vozilo vrati na fabrička podešavanja, bar što se spoljnog izgleda tiče. I tu ne mislimo ni na poliranje ni na upotrebu specijalnih skupocenih alata. Ovog puta vaš san o sjajnom automobilu ispuniće obični balzam za kosu.

To može da bude neki stari preparat koji vam hvata prašinu na polici jer ste ga se zasitili ili vam više ne odgovara a može da bude i neki nov jeftin proizvod koji ste kupili na sniženju.

Vi treba da ga nanesete na površinu automobila odmah nakon završetka prve faze pranja i ostavite da deluje nekih pet do deset minuta. Čim vreme istekne, balzam dobro isperite a kao rezultat, vaš četovorotočkaš će početi da blista kao da je tek nedavno napustio montažnu traku.

Upotreba balzama za kosu prilikom pranja automobila će dati još jedan pozitivan efekat: na njemu će se formirati hidrofobni sloj, zbog čega će se površina automobila prljati sporije nego inače.

Tagovi:
Pročitajte još: