Saopštenje Štaba za vanredne situacije o dostavljanju dezinfikacionog sredstva građanima i privrednim subjektima

Povodom aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19 komandant štaba za vanredne situacije Goran Nikolić svakodnevno održava sastanke sa članovima štaba gde se planiraju dalje aktivnosti.

Štab za vanredne situacije obaveštava građane da ukoliko nisu dobili besplatno sredstvo za dezinfekciju na bazi natrijum hipohlorita koje je podeljeno u dva navrata, da mogu pozvati kontakt centar Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci i tražiti da im se dostavi. Neko od volontera će ih ubrzo uslužiti.

Takođe, direktor JKP “Usluga” i član štaba za vanredne situacije, Nikola Arsić pozvao je sve privredne subjekte da ukoliko imaju potrebu da im se dezinfikuju prostorije objekata pozovu kontakt centar i ostave podatke, kako bi ekipe JKP-a izašle na teren i izvršiti dezinfekciju njihovih objekta.

Podsećamo da su brojevi kontakt centra opštinskog štaba za vanredne situacije 025/5-743-169 i 025/5-742-239 i otvoreni su za pozive 24 časa svakoga dana.

Još jednom APELUJEMO na građane da se pridržavaju svih mera bez izuzetka, kako bismo svi zajedno, što pre iz ove bitke izašli kao pobednici.