Saopštenje za javnost SNS OO Kula

U proteklom periodu bili smo svedoci postupaka opozicije i njihovih medijskih poslušnika koji se mogu po svim parametrima staviti u isti koš sa huliganizmom i nasiljem. Videli smo testere, vešala, demoliranje institucija, pretnje i realizacije šamara… Ipak, uporedo sa osipanjem narodne podrške njima, raste i njihova želja za sve većim izazivanjem haosa.

Naime, u običajima našeg naroda i, uopšte, svih naroda na ovim prostorima, porodica je nešto u šta se ne dira. Ipak,  pojedinci kojima nije strano da atakuju na nečiju porodicu, nažalost, postoje.

Na naslovnoj strani jednog nedeljnika osvanula je naslovna strana sa bratom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića,  kao glavnim akterom u nimalo prijatnom kontekstu. Imajući u vidu dosadašnje rezultate vlasti na čelu sa SNS i predsednikom Aleksandrom Vučićem, ali isto tako, imajući i vidu minornu opoziciju koja agresijom i silom pokušava da zgazi na odluku naroda, SNS OO Kula izražava žaljenje zbog ovakvih postupaka kojima pokušava da se baci prašina u oči predsedniku naše države, ali i svim građanima koji su svojim glasom stali iza otvaranja novih bolnica, puteva, vrtića, radnih mesta.

S obzirom da opozicija oličena u tzv. „Savezu za Srbiju“ ne bira sredstva u prljavom obračunu i, ujedno, najavljuje nove napade na porodicu predsednika Vučića, SNS OO Kula izražava punu podršku reformatorskoj i naprednoj politici i poziva nadležne organe da stanu na put medijskim jastrebovima i nazovi političarima koji na sve moguće nedozvoljene načine diskretuju  predsednika i politiku koja je Srbiju transformisala od zemlje na izdisaju, kakvu su je oni ostavili, do ugledne zemlje i na istoku i na zapadu.

Izvor: OO SNS Kula