fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Saopštenje za medije Gradskog odbora SNS Sombor

Gradski odbor Srpske napredne stranke Sombor, najoštrije osuđuje pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i pozive na nasilje nad decom i ostalim članovima porodice Vučić.

U prethodnih nekoliko dana, na društvenim mrežama, sve su učestaliji pozivi na ubistvo predsednika Vučića, dok Srđan Nogo svakodnevno iskazuje pretnje nasiljem deci predsednika. Politički protivnici više ne biraju sredstva za napad, te se sve više napadi svode na pretnje likvidacijom.

Razni plaćenici onih, koji iz straha od fijaska nisu izašli u junu na izbore, jer su svesni da ne mogu predsednika Aleksandra Vučića pobediti, danas su najglasniji u pretnjama ubistvom. Takođe, podsećamo da su i stalna meta Đilasovih sledbenika i Andrej Vučić, kao i Danilo, Milica i najmlađi Vukan, a sve jer su deo porodice Vučić.

Svedoci smo da se Srbija nalazi na putu prosperiteta, da se radi i gradi, a sve zahvaljujući politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Pozivamo i verujemo da će nadležne institucije reagovati u najkraćem mogućem roku.

GrO SNS Sombor i svi njeni članovi daju maksimalnu podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću, da istraje u svojoj borbi za napredak države! Živela pristojna i normalna Srbija!

Tagovi:
Pročitajte još: