fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Savet za bezbednost saobraćaja poklanja još 200 auto-sedišta

Dodeljena auto-sedišta za prvih sto beba rođenih u 2023. godini 3

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora obezbedio je 200 auto sedišta za naše najmlađe sugrađane i ovim putem upućuje javni poziv roditeljima/starateljima dece rođene u 2022. i 2023. godini, ukoliko im je potrebno sedište, da se prijave slanjem podataka na mejl autosedista@sombor.rs .

Uslovi za dobijanje besplatnog auto sedišta su da je dete rođeno u 2022. ili 2023. godini, da stanuje na teritoriji grada Sombora i da nije dobilo sedište na poklon od Grada. Mejl treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime roditelja/staratelja, adresu stanovanja, kontakt broj telefona i datum rođenja deteta.

Javni poziv otvoren je do 26. maja 2023. godine u 12 časova.

Prijavu šalje roditelj/staratelj (ne može se slati bez njihove saglasnosti) i slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište.

Prvih 200 roditelja/staratelja koji pošalju prijavu, koja ispunjava sve navedene uslove, dobiće auto sedište i biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja.

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora nabavku auto sedišta finansirao je preko naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji Grada Sombora, kao što se finansiraju i druge aktivnosti koje Savet sprovodi.

Tagovi:
Pročitajte još: