fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sebi nauštrb: Tri znaka koja uporno ignorišu šta im na uvo šapuće njihov anđeo čuvar

Nervoza

Ako verujete u onostrano, onda vam sigurno nije nepoznata priča o anđelima čuvarima. Prema jednoj od teorija, njih dobijamo svojim rođenjem, odnosno krštenjem i oni su tu da nas usmeravaju ka obrim stvarima i događajima u životu. Međutim, postoje horoskopski znaci koji se opiru dobronamernom šaputanju ovih nebeskih bića i možda čak i nesvesno odguruju ih od sebe.

Ovan: Previše hirovit da bi oslušnuo unutrašnji glas

U vatrenom srcu Ovna leži bezgranična energija, žarka želja da se krene napred, da se prokrče staze tamo gde ih nema. Ove duhovite duše su oličenje hrabrosti, a njihova suština je poput iskre koja rasplamsava akciju. Međutim, u svojoj nemilosrdnoj potrazi i kakofoniji sopstvene ambicije, Ovnovi se često oglušuju na suptilni žamor nebeskog vođstva.

Anđeli čuvari, u svom strpljivom bdenju, utkaju tihe niti intuicije u živopisno tkivo duha Ovna. Ipak, u asertivnoj prirodi Ovna je da ceni sopstveni unutrašnji glas iznad svega. Oni trče kroz život sa svojeglavim zamahom, zanemarujući blagi potez božanske opreznosti zahvaljujući svojoj nesalomivoj volji.

Nije da Ovnu nedostaje vera ili razumevanje nevidljivog. Njihov izazov leži u njihovom tempu i njihovoj neukroćenoj potrazi za nezavisnošću. Njegov anđeo čuvar ga često posmatra, spreman da se zauzme, ali Ovan je, u naletu strasti, možda već krenuo napred. Da bi se uskladio sa svojim čuvarom, Ovan ponekad mora da zastane, udahne i dozvoli tihom vođstvu da prožme njihovu tvrđavu odlučnosti.

Devica: Ne vidi šumu od drveta

Device pristupaju životu preciznim, pronicljivim okom. One su tragači za besprekornošću, orkestratori reda usred haosa. Ovaj znak je blagoslovljen oštrim umom, koji hirurškom preciznošću seče životni nered. Ali u ovoj stalnoj težnji ka savršenstvu, oni se nehotice mogu da prenebregnu topli zagrljaja svog anđela čuvara.

Šapat anđela čuvara često je prigušen žamorom Devičinog kritičkog unutrašnjeg dijaloga. Njen um, sastavljen od niza kontrolnih lista i kritika, može da propusti šumu zbog drveća, ker previdi božansku suptilnost koja često dolazi obučena u nesavršenstvo. Čuvari čekaju, ispruženih eteričnih ruku, da smire buru Devičinog nemilosrdnog samousavršavanja, nadajući se da će umiriti njihove duše melemom nebeske mudrosti.

Za Devicu, izazov nije u nedostatku želje za povezivanjem sa božanskim ili odbacivanju postojanja njihovog anđela čuvara. Umesto toga, to je neprestano brujanje njihovog analitičkog uma koje filtrira nežne frekvencije anđeoskog vođstva. Njihov fokus na sitnice materijala može da zaseni duboku lepotu nesavršenosti, u kojoj često leže najdirljivije lekcije. Da bi našla harmoniju sa svojim čuvarom, Devica mora da nauči da umiri um, da ceni lepotu u manama i da sluša tihu mudrost koja govori jezikom srca.

Jarac: Odbijaju pomoć izolovani u svom usponu ka cilju

Jarac je arhetip uspeha i ambicije, svedočanstvo moći discipline i odlučnosti. Oni su osvedočeni planeri, stratezi, graditelji imperije koji sa nepokolebljivim fokusom urezuju nasleđe u temelj društva. Ipak, u njihovom postojanom usponu, postoji tihi glas koji često zanemaruju – ritam njihovog anđela čuvara. Ovi nebeski vodiči lebde blizu, spremni da ponude predah, da podsete Jarčeve da ponekad putovanje može biti jednako ispunjeno kao i odredište. Jarčevi, sa očima uprtim u vrh, mogu nehotice odbaciti ove anđeoske uvertira u korist opipljivog, konkretnog, plana koji je pred njima.

Anđeli čuvari Jarca strpljivo posmatraju, shvatajući težinu dužnosti koju Jarčevi nose na ramenu. Oni poznaju osećaj odgovornosti koji tera ove zemaljske znakove da guraju dalje, često sami noseći terete koji je trebalo da budu podeljeni. U nemilosrdnoj potrazi za svojim ciljevima, Jarčevi mogu postati ostrva, izolovani u sopstvenoj ambiciji, nehotice odbacujući eteričnu podršku koja im pokušava olakšati teret.

Da bi se Jarac ponovo povezao sa svojim anđelom čuvarom, potrebno je svesno oslobađanje kontrole, otvaranje ranjivosti. U retkim trenucima kada zastanu da gledaju u zvezde, a ne u kamen pod nogama, mogu da čuju ohrabrenje svog anđeoskog vodiča koji šaputa. Prihvatanje ideje da je u redu oslanjati se na druge, uključujući i one iz nevidljivih oblasti, može doneti osećaj ravnoteže i milosti na njihovo neumorno putovanje.

Tagovi:
Pročitajte još: