Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Sedmodnevni pregled aktivnosti somborskih komunalnih preduzeća

JKP Zelenilo - košenje

Radnici somborskog “Zelenila” nastavili su sa orezivanjem drvoreda prema nalozima Odeljenja za komunalne delatnosti Grada Sombora. Takođe, izvršeni su poslovi košenja javnih zelenih površina na više gradskih lokacija. U okviru poslova redovnog uređenja grada nastavljeno je čišćenje parkova, a izvršeno je i čišćenje fontane na Glavnoj ulici. Na bankinama uz put izvršen je hemijski tretman korova.

Uporedo sa radovima na izgradnji grobnica, na Velikom katoličkom groblju, radnici građevinskog sektora JKP “Prostor“ Sombor, izvode i radove na izlivanju dela ploče. Ukupno će biti izgrađeno osamnaest grobnica za dve osobe. Takođe, u toku su i radovi na Velikom pravoslavnom groblju, gde će biti izgrađeno 8 grobnica. Sve dodatne informacije u vezi kupovine grobnica, zainteresovani građani mogu dobiti pozivom na broj telefona 066440455.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Vodokanal”, svakodnevno su vršili intervencije na vodovodnoj mreži u gradu i naseljenim mestima. Takođe, u Kosovskoj ulici u Somboru zamenjen je vodovodni priključak.

Tagovi:
Pročitajte još: