Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Seme ove biljke povećava grudi za dva broja, a potpuno je prirodno i jeftino

Grudi

Priroda nije bila velikodušna prema svima nama, a za one čiji je san da imaju veće grudi, sada postoji potpuno prirodno rešenje. Pomoću ovog semena možete povećati veličinu grudi za čak dva broja!

Magično seme piskavice može se naći u svakoj prodavnici zdrave hrane, a bogato je proteinima, mineralima i vitaminima. Veoma je hranljivo i ima puno dobrih efekata na zdravlje.

U zapadnoj medicini, seme piskavice koristi se za infekcije grla, pluća i disajnih puteva. Dobro je u borbi protiv alergija i groznice jer stimuliše rad bubrega I pluća i zagreva telo. Takođe smanjuje nivo holesterola i poboljšava varenje.

Povećanje grudi kod žena

Jedan od sastojaka u semenu piskavice je i fitoestrogen. Ovaj sastojak pomaže ženama u povećanju dojki i zadržavanju vode u tkivu.

Osim povećanja grudi, kod žena će pomoći u stvaranju mleka koje će biti bogato gvožđem. Mleko dojilja koje koriste seme piskavice pomoći će deci da dobiju na težini i uz to će ih umiriti.

Ovo seme smanjiće bolove u maternici za vreme PMS-a, ali i za vreme porođaja. Takođe će pomoći u podsticanju trudova.

Kako koristiti semenke piskavice?

Seme piskavice može koristiti za probleme na koži kao što su čirevi, fistule, otvorene noge. Odličan je za negu kože jer uklanja nečistoće i pomlađuje kožu.

Čaj od piskavice

Zakuvajte 2 cl hladne vode u koje ste dodali dve kašičice semenki. Nakon što zakuva stavite da odstoji 20 minuta poklopljeno. Povremeno pomešajte dok stoji pa procedite. Pijte lagano u malim gutljajima.

Preuzeto: Srbija Danas

Tagovi:
Pročitajte još: