Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Šest detalja koje gosti odmah primete kada uđu u vaš dom: Sitnice zbog kojih možete da se postidite

Dnevna soba

Iako se trudite da održavate svoj dom čistim, lako je zanemariti neke sitnice. Nije baš prijatno ako upravo te sitnice budu prve koje primete vaši gosti čim kroče u vaš dom! Ako ste u žurbi sa čišćenjem i gosti su već na pragu, ne gubite vreme – ovi detalji će biti prvi koje će primetiti:

Miris u kući

Ništa ne dočarava ugođaj poput prijatnog mirisa koji se širi vašim domom. Nažalost, isto važi i za neprijatne mirise. Održavajte vaš dom provetrenim i punim svežeg vazduha, a možete koristiti i mirisne sveće, difuzore sa omiljenim eteričnim uljima ili druge osveživače vazduha. Posebno obratite pažnju na ovo ako imate kućne ljubimce – možda ste navikli na njihov miris, ali vaši gosti to sigurno neće zanemariti.

Dlake kućnih ljubimaca

Niko ne voli da sedi na nameštaju prekrivenom dlakama kućnih ljubimaca. Redovno četkajte svoje ljubimce i uklanjajte dlake sa nameštaja, podova i tepiha.

Osnovne potrepštine za higijenu

Gosti će primetiti ako u kupatilu nedostaju sapun, toalet papir ili čisti peškiri za ruke. To neće ostaviti dobar utisak.

Čistoća kupatila

Većina ljudi će želeti da operu ruke u kupatilu ili da koriste toalet tokom posete. Zato će sigurno primetiti da li je lavabo čist i da li su police prašnjave ili prepune nečistoće.

Pretrpanost

Pretrpan prostor odmah asocira na skrivenu prašinu i otežano čišćenje.

Čist ulazni hodnik

Ulazni hodnik je prvo što gosti vide kada uđu u vaš dom i ostavlja snažan utisak. Ako je pretrpan, prašnjav ili neprijatno miriše, gostima se neće dopasti vaš stan, čak i ako je sve ostalo u savršenom redu.

Tagovi:
Pročitajte još: