fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Smrtni neprijatelji horoskopa: Znaci koji nikako ne mogu jedan s drugim, slažu se ko rogovi u vreći

Svađa

Iako je ideja da se svi slažu divna u teoriji, stvari jednostavno ne funkcionišu u stvarnom svetu. Ljudi vole, vole, mrze, mrze, pa čak imaju i smrtne neprijatelje. I dok se za neka od ovih osećanja mogu okriviti dela ili reči, za mnogo toga mogu se kriviti ličnosti, a veliki deo naše ličnosti dobijamo iz horoskopskog znaka u kojem smo rođeni.

Ako se pitate koji horoskopski znak je vaš apsolutni smrtni neprijatelj kojeg treba da izbegavate poput kuge, pogledate da nije u nekoj od dolenavedenih kombinacija.

1. Blizanci i Blizanci

Ako je ikada postojao znak koji nije mogao da podnese sebe, to su Blizanci. Dve ličnosti umotane u jedan znak i hodaju po tankoj liniji između razuma i ludila – to su Blizanci. A kada imate dva Blizanca, imate dve moguće situacije: najbolje prijatelje ili doživotne neprijatelje. Ne postoji siva zona kada su Blizanci u pitanju. Ili je reč o ljubavi ili o mržnji.

2. Škorpija i Vodolija

Ako ćemo biti potpuno iskreni, Škorpija zaista nema prijatelja u Zodijaku jer, pa… to je način na koji Škorpija živi. Ali ako ga suzimo na jedan znak koji Škorpija jednostavno ne može da podnese i samo bljuje vatru, to bi bila Vodolija. Problem je u tome što je Vodolija tako opuštena, tako otvorenog uma i toliko ćudljiva da izluđuje Škorpiju. U stvari, Škorpijin bes prema Vodoliji je toliko očigledan da je to jedini znak koji ni Vodolija zapravo ne može da podnese, što ih u suštini čini parom napravljenim u… Paklu.

3. Vaga i Ovan

Iako Vage možda nemaju baš slobodan duh kao Vodolija, imaju tendenciju da im glava bude u oblacima bez ikakvih briga. U njihovom svetu sve je lepo i ravnoteža je ključna. Dok ovo funkcioniše sa drugim znakovima, Vaga će često ulaziti u sukob s Ovnom. Poletni znak koji želi da održi mir pošto-poto protiv tvrdoglavog znaka koji je uvek u pravu – to mu dođe, praktično, kao rat na globalnom nivou. Ali iako su oni, uglavnom, smrtni neprijatelji, oni se međusobno poštuju jer se razumeju na način na koji drugi znaci ne razumeju. Ima i toga!

4. Lav i Bik

Iako bi Lav i Bik mogli biti odličan par jer se suprotnosti privlače, za njih dvoje je čak i sklapanje prijateljstva nemoguća misija. Lavova potreba da bude lojalna je u suprotnosti sa potrebom Bika da urade sve što moraju da bi dobili ono što žele. Takođe, ni Lavlja hrabrost i tvrdoglavost Bika se baš i ne kombinujudobro — previše su slični, a ipak su miljama razdvojeni.

5. Rak i Ribe

I Rak i Ribe su veoma osetljivi znaci. Svaki od njih je toliko osetljiv da bi se mogao kategorisati kao preosetljiv i, zbog toga, ima smisla da budu drugari, zar ne? Pa – ne. Uprkos činjenici da su njih dvoje jednaki u svojoj osetljivosti, to kako pokazuju svoja osećanja ih deli. Dok je Rak zadovoljan time da zadrži svoja osećanja u sebi, Ribe sve to puštaju napolje, ne libeći se da svima odreda daju do znanja šta osećaju. Zbog toga su ova dva horoskopska znaka neprijatelji jednostavno zato što ne mogu da podnesu način na koji se drugi nose sa svojim emocijama.

6. Ovan i Ovan

Blizanci nisu jedini znak u Zodijaku koji ne može da se složi sam sa sobom! Još smrtonosniji od dva Blizanca su dva Ovna. Zašto? Razlog je veoma prost – kada imate dva Ovna zajedno, od kojih nijedan neće da odstupi ili prizna da nisu u pravu, imate potpunu katastrofu. Ovo dvoje bi mogli da se međusobno mrze decenijama i decenijama… a neki zapravo i jesu, baš kao čuvene dive Bet Dejvis i Džoun Kroford. Ne znate ko su oni? Guglajte ih. Sada.

Tagovi:
Pročitajte još: