fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sombor na Državno prvenstvo Sportskih igara mladih šalje najbrojniju ekipu

Na Regionalnim igrama u Sremskoj Mitrovici, koje su održane 13. juna u Sremskoj Mitrovici, Sportski savez grada Sombora poveo je sledeće ekipe: timovi malog fudbala „Internacional” Sombor (2010. godište) i „Lavovi” Sombor (2006. godište), u sportskoj igri „između dve vatre“ takmičile su se dve ekipe iz OŠ „Miroslav Antić“ iz Čonoplje (2010. i 2012. godište), na turniru su bile i odbojkašice OK „Elbrako Tehnolend CVS Sombor“, a u basketu su se oprobale i devojčice 2005. godište „Džordanke“, kao i dečaci „Maratonci“, a mlade atletičarke AK „Maraton“ su se takmičile u trčanju na 60 metara.  

Državno prvenstvo će se održati na Zlatiboru u periodu od 5. do 8. jula, a plasman na takmičenje su izborile sledeće ekipe: FK “Internacional”, koje predvodi trener Mladen Vuković, zatim dve ekipe OŠ „Miroslav Antić“ iz Čonoplje, koje vodi prof. Milan Marić, kao i OK “Elbrako Tehnolend CVS Sombor”, trenera Zorana Dragića. Sve pomenute ekipe su osvojile prvo mesto. 

Muška ekipa u basket “Maratonci”, atletičarka Milica Zanze (2010) i Anja Šmit (2012) su osvojili druga mesta, dok su bronzane medalje osvojile devojke “Džordanke” u basketu i atletičarke Anja Vodeničar (2010) i Hana Mirosavljević (2012).

Tagovi:
Pročitajte još: