Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Somborska JKP nastavila uređenje Grada i naseljenih mesta

Sombor - postavljanje dečijeg igrališta

Protekle nedelje, javna komunalna preduzeća „Zelenilo“, „Prostor“ i „Vodokanal“, nastavila su sa poslovima svakodnevnog uređenja Grada i naseljenih mesta.

Radnici Odeljenja za mehanizaciju i održavanje Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor, počeli su sa poslovima betoniranja sprava na novom dečijem igralištu, koje će se nalaziti na Šikarskom putu u Somboru. Prema nalozima koje izdaje Odeljenje za komunalne delatnosti Grada Sombora, radnici Odeljenja za održavanje parkovskog i javnog zelenila, vršili su orezivanje drvoreda na više lokacija. Takođe, radnice zadužene za poslove uređenja i održavanja parkovskog zelenila vršile su svakodnevno čišćenje parkova u Somboru.

Na osnovu Ugovora sa Gradom Somborom, radnici građevinskog sektora JKP „Prostor“ Sombor, priveli su kraju radove na objektu u okviru stadiona Fudbalskog kluba “Stanišić” iz Stanišića. Nakon unutrašnjih radova koji su podrazumevali molersko-farbarske radove, kao i izgradnju toaleta i tuš kabina, pristupilo se završnim radovima na zameni krovnog pokrivača. Uporedo sa radovima na grobljima u naseljenim mestima, odvijaju se i radovi na gradskim grobljima kojima upravlja Javno komunalno preduzeće “Prostor” Sombor. Na Velikom pravoslavnom groblju, radnici građevinskog sektora trenutno izvode radove na betoniranju dela ploče, za ukupno osam grobnica za dve osobe. Sve dodatne informacije u vezi kupovine grobnica, zainteresovani građani mogu dobiti pozivom na broj telefona 066/440-455.

Zaposleni na poslovima održavanja vodovodne mreže somborskog „Vodokanala“, svakodnevno su radili na ispiranju vodovodne mreže u Somboru, a sanirali su i kvarove u Kljajićevu i Stanišiu.

Tagovi:
Pročitajte još: