Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Somborska JKP nastavljaju uređenje Sombora i naseljenih mesta

Bački Breg - radovi

Tokom protekle nedelje, radnici somborskih javnih komunalnih preduzeća nastavili su sa aktivnostima uređenja Grada Sombora i naseljenih mesta.

Prema nalogu Upravljača puta JKP „Prostor“ Sombor, a prema usvojenom Planu održavanja, počeli su radovi na proširenju kolovozne konstrukcije u Jugoslovenskoj ulici u naseljenom mestu Bački Breg. Širina kolovozne konstrukcije se sa postojećih 4 metra proširuje na širinu od 5 metara, a ukupna dužina deonice je 650m. Radove izvodi kompanija „Vojput“ doo iz Subotice. Nastavljeno je i održavanje groblja, kao i komunalno uređenje somborskih sela.

Radnici Odeljenja za održavanje parkovskog i javnog zelenila JKP „Zelenilo“ Sombor, proteklih dana nastavili su sa poslovima orezivanja drvoreda prema nalozima koje izdaje Odeljenje za komunalne delatnosti Grada Sombora. Takođe, nastavljeno je i svakodnevno čišćenje parkova i uređenje cvetnih površina na više gradskih lokacija. U skladu sa prijavama kvarova na javnoj rasveti, izvršena je zamena dotrajalih sijalica.

Zaposleni na poslovima održavanja vodovodne mreže grada i naseljenih mesta, Javnog komunalnog preduzeća „Vodokanal“, radili su na sanaciji kvarova na više lokacija, a izvršena je i redovna zamena dotrajalih vodomera.

Tagovi:
Pročitajte još: