Sportski vikend

U danima vikenda počinje fudbalsko prvenstvo za timove iz kulske opštine. U prvom kolu prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina fudbaleri Hajduka u Kuli dočekuju ekipu Omladinca iz Novih Banovaca.  Susret Hajduk 1912 – Omladinac iz Novih Banovaca će na stadionu Milan Sredanović biti odigran sutra, a počeće u 17 sati. Fudbaleri Crvenke u prvom kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever gostuju u Tavankutu gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Susret Tavankut – Crvenka će u Tavankutu biti odigran u nedelju, a počeće u 17 sati.

 

U prvom kolu prvenstva u Somborskoj područnoj ligi fudbaleri Rusina u Ruskom Krsturu u nedelju dočekuju ekipu Borca iz Obrovca. Krsturčani najavljuju pobedu. I susret u Ruskom Krsturu će u nedelju početi u 17 sati. 

 

Ovog vikenda počinje i trka za bodovima u Somborskoj međuopštinskoj ligi prvi razred u kojoj će se nadmetati i četiri ekipe iz kulske opštine. Žreb je hteo da već u prvom kolu bude odigran opštinski derbi. U Kuli na Gederu snage će odmeriti Kula i Mladost iz Kruščića. Lipar će na svom terenu ugostiti ekipu Stanišića, dok će četvrti naš predstavnik Polet u Sivcu dočekati ekipu Partizana iz Kupusine. Svi ovi susreti su na programu u nedelju, a počeće u 17 sati.

  

Đ. Bojanić

Preuzeto: kula.rs