Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Spotify sakrio tekstove pesama iza pretplate

Spotify

Nakon što je najavio da će poskupeti u više od 50 zemalja (uključujući i Srbiju), Spotify je smislio kako da privoli korisnike da plate pretplatu. Najpopularniji muzički servis na svetu sada testira sakrivanje tekstova pesama iza pretplate.

Na društvenim mrežama i forumima se mogu pročitati razne žalbe besplatnih korisnika koji se žale da već nekoliko dana ne mogu da vide tekstove pesama koje puštaju. Umesto toga, dočekala ih je poruka “Uživajte u tekstovima na Spotify Premium-u”, kao i link koji vodi do stranice za plaćanje pretplate.

“Spotify redovno testira stvari, a neki od tih testova na kraju utiru put našem širem korisničkom iskustva, dok drugi služe samo kao važne lekcije. Trenutno ne možemo da podelimo više od toga. Držeći se naše standardne prakse, trenutno ovo testiramo sa ograničenim brojem ljudi na nekoliko tržišta”, rekla je za The Verge Si Džej Stenli, kodirektorka kompanije Spotify za globalne komunikacije.

Nije poznato kada će se ovaj test završiti, kao ni da li će uticati na veći broj korisnika. Mi ne vidmo isti problem, a čini se da najveći broj žalbi pristiže iz Indije.

Korisnici su dugo zahtevali od kompanije da donese tekstove pesama u svoju aplikaciju, što je Spotify i učinio u novembru 2021. godine, dve godine nakon što je prvi put testirao.

Tagovi:
Pročitajte još: