fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sraman potez albanskog provokatora: Šaćiri obukao jaknu tzv. OVK tokom prenosa uživo

Prenos uživo
Pod naslovom “skandal posle meča sa Severnom Irskom”, švajcarski mediji javili su da je reprezentativac njihove zemlje Đerdan Šaćiri obukao jaknu tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) prilikom davanja izjava!

Šaćiri je posle trijumfa Švajcaraca stao pred kamere TV RSI kako bi odgovarao na pitanja vezana za utakmicu, da bi mu u jednom renutku prišao bradati čovek i navukao mu jaknu.

Na snimku pomenute televizije se vidi da je Šaćiri u trenutku ostao zbunjen, a zatim i da je na jakni amblem sa dvoglavim orlom na crvenoj pozadini, sa slovima UČK (OVK).

Bradati čovek se smeje i odlazi u stranu, dok se i Šaćiri takođe nasmejao kada je prepoznao amblem, pre nego što je zbacio jaknu sa sebe i nastavio da daje intervju kao da se ništa nije desilo.

Inače, Šaćiri je poznat kao fudbaler koji godinama promoviše terorizam OVK, a zbog straha od navijača Crvene zvezde Jirgen Klop ga svojevremeno nije doveo u Beograd kada je Liverpul gostovao crveno-belima u sklopu Lige šampiona.

Podsetimo, Šaćiri je zajedno sa saigračem DŽakom slavio trijumf Švajcarske protiv Srbije na SP tako što su pokazivali dvoglavog orla, a posle toga su se i izvinjavali zbog velikog udara švajcarske javnosti na njih. Takođe, igrači su od strane FIFA kažnjeni po 10.000 evra.

Preuzeto: novosti.rs

Tagovi:
Pročitajte još: