Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Sramna titula, ovaj aerodrom je osvojio prvo mesto na listi najlošijih

Aerodrom

Ocena putnika koja je Aerodrom Šarlroa dovela do titule najgoreg aerodroma na svetu iznosi svega 1.2 od mogućih 10. Glavni razlozi za ovakav negativan utisak su prenatrpanost i nedostatak organizacije, pri čemu su terminali posebno kritikovani zbog svoje neefikasnosti. Pored Šarlroa, lista najmanje poželjnih aerodroma obuhvata i Berlin-Brandenburg, kao i Lids-Bredford u Velikoj Britaniji, koji takođe trpe zbog sličnih problema.

Za razliku od Šarlroa, aerodrom u Vijetnamu proglašen je za najbolji na svetu zahvaljujući visokim standardima u pružanju usluga, efikasnosti i korisničkom iskustvu. Iza njega, visoko su rangirani i aerodromi u Singapuru i Hong Kongu, koji kontinuirano postavljaju globalne standarde u avio-industriji.

U evropskom kontekstu, aerodrom u Helsinkiju izdvaja se na petom mestu svetske liste, pružajući izuzetno pozitivno iskustvo putnicima zahvaljujući svojoj organizovanosti i efikasnosti. Budimpeštanski aerodrom, koji zauzima jedanaesto mesto, takođe se ističe svojom sposobnošću da osigura prijatan i glatki tranzit za svoje korisnike. Ovi rezultati naglašavaju značajnu razliku u kvalitetu usluga između najboljih i najgorih aerodroma, ukazujući na potrebu za poboljšanjima u sektorima gde je to potrebno.

Tagovi:
Pročitajte još: