Srbin, uz nadzor policije, došao pred Novakovu terasu u Adelejdu, Đoković ispao najveći car

Lepa scena ispred objekta u kojem je odseo naš najbolji tensier.

Na vest da će Novak Đoković karantinski biti smešten dve nedelje u Adelejdu, u tamošnjem hotelu, mnogi srpski iseljenici u ovom gradu su dobili jedinstvenu priliku da vide i čuju našeg asa.

Tako je jedan znatiželjni Srbin, očito veliki fan našeg asa, otišao do hotela i bio dovoljno strpljiv da sačeka Novaka da ovaj proviri na terasu, kako bi mu, pretpostavljamo, dao podršku i pozdravio ga pred velike izazove koje čekaju najboljeg igrača sveta.

Kamere su zabeležile trenutak kada je pomenuti navijač poželeo da priđe bliže zgradi hotela kako bi bolje i video i čuo Novaka koji je u tom trenutku bio na terasi i obraćao mu se. Ipak dvojica policajaca su ga upozorila da je zašao u restriktivni prostor, te se ovaj vratio korak-dva i nastavio konverzaciju sa Novakom.

I Nole je bio veoma srećan zbog ovog čoveka, zemljaka, koji je samo zbog njega došao pred hotel. Pokazao je prizemnost i veličinu Novak, proćaskao sa navijačem, na kraju ga srdačno pozdravio i mahnuo mu. Teniski je bog, a opet toliko normalan tip, pokazao je to po ko zna koji put.

Preuzeto: Telegraf.rs