fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Srednje dete razvija ove tri crte: Oni su od malena diplomate, a jedan problem neće nikada imati!

Deca

Od rođenja deca uče mnogo važnih stvari za svoju budućnost. Ne samo roditelji, već i braća i sestre mogu im biti od velike pomoći. U većim porodicama može se desiti da svako dete ne dobije istu pažnju. U ovom slobodnom prostoru, ovi članovi porodice mogu naučiti posebne veštine i razviti posebne crte karaktera od kojih mogu imati koristi u različitim oblastima života.

Srednje dete je pravi diplomata, pregovarački maestro. U stalnim dečjim svađama i raspravama između starijeg i mlađeg brata ili sestre, srednje dete tokom odrastanja uči da balansira, pregovara i razvija osećaj za pravdu. Ove diplomatske veštine pomoćiće mu kasnije da lakše savlada prepreke koje će svakodnevica nametati.

Lojalnost i odanost su izraženi kod srednjeg deteta. Kasnije tokom života spremni su da se do poslednjeg atoma bore za svoje partnere i očuvanje veze, a neverstvo je statistički kod njih svedeno na minumum.

Srednje dete je gotovo uvek samostalnije od svoje starije i mlađe braće i sestara: nažalost činjenica je da roditelji manje pažnje posvećuju srednjem detetu i da u toj situaciji ono od malena uči da se samo izbori za svoje mesto u životu.

Tagovi:
Pročitajte još: