Stigao je “srpski Netfliks”: Cinesseum donosi najveći katalog domaćih filmova u vaš dom

Gledajte najnovije domaće filmove, kultne naslove, crtaće, predstave i još mnogo toga, bilo gde u svetu, na prvoj domaćoj striming platformi – Cinesseum.

Cinesseum nudi mogućnost svim našim ljudima širom sveta, da na legalan način uživaju u domaćim filmskim ostvarenjima bilo gde u svetu. Bez obzira da li vas interesuju najnoviji domaći filmovi, ili ste zaljubljenik u stare kultne naslove, ili možda više preferirate crtaće ili predstave, Cinesseum-ov bogati katalog vam nudi sve. Preko 500 sati domaćeg sadržaja, uz stalno rastući katalog, garantuje dobru zabavu.

Ceo katalog je dostupan za gledanje uz mesečnu ili godišnju pretplatu. Cena mesečne pretplate je 399 dinara, dok je cena godišnje pretplate 3990 dinara.

Kako se aktivira pretplata na Cinesseum-u?

– Prvo je potrebno da registrujete nalog na našoj platfromi. Potom odete na stranicu za pretplatu gde izaberete koji tip pretplate želite, unesete podatke za plaćanje i to je to. Nakon toga vaša pretplata se automatski aktivira i ceo sadržaj vam je dostupan za gledanje bez bilo kakvih ograničenja, kažu iz Cinesseum-a.

Koji su trenutno najgledaniji filmovi na platformi?

– Trenutno najgledaniji filmovi su ujedno i najnoviji filmovi domaće kinematrografije, poput filma AjvarGrudiMoj jutarnji smehEkipaDnevnik Diane Budisavljević. Međutim, pored toga naši korisnici dosta vremena provode i na crtanim filmovimapozorišnim predstavama, kao i na starim kutnim naslovima sa posebnim akcentom na remasterizovane klasike poput filmova Bitka na NeretviMostMali vojnici i drugi, navode iz Cinesseum-a.

Kompletnu ponudu filmova na Cinesseum-u, koja se osvežava svake nedelje, možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)