Stigla beta verzija “Marvel Avengers” video igre

Lepo…

Beta verzija Marvelove Avengers igre stigla je 7. avgusta, a plan je da se u beta verziji igračima pruži izvrsni ukus finanlne verzije igre. Studio koji izrađuje igru je objavio šta se sve može očekivati tokom tri vikenda, kada će beta biti dostupna.

Nivo Golden Gate Bridge

Sa beta igrom svim igračima će biti omogućeno da probaju da igraju nivo Golden Gate Bridge. Beta verzija prilagođena je borbi protiv šefa Taskmastera. Takođe, ova verzija igre uključuje dve odvojene priče i misije u kojima ćete moći da igrate kao Hulk i Captain Marvel.

Nakon završetka početnih nivoa, možete probati deo igre pod nazivom HARM Challenge Rooms. Ovde je dostupno igranje sa prijateljima, ili sa saveznicima pod kontrolom veštačke inteligencije. Oni će vas usmeriti protiv više talasa neprijatelja, a ako pređete sve nivoe, možete da zaradite natpisnu tablicu koja će se kasnije preneti na kompletnu igru. Takođe, dobićete i nekoliko predmeta sa tematikom Hulka za igru Fortnite. Samo učestvovanje u beta fazi omogućiće vam natpisnu tablicu.

Konačno i najvažnije, beta će imati i režim igre pod nazivom War War Zone. Iako liči na igru Destiny 2, nekako je razvijenija u slobodnijoj formi. 

Preuzeto: Srbija Danas