Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Stjuardesa otkriva: Izaberite pametno, ova sedišta u avionu su najgora i treba ih izbegavati

Stjuardesa

Izdvojili su sedišta u srednjem redu, posebno 11A i 11F kod prozora, kao najmanje poželjna za putnike. Iz ovih sedišta, putnici obično izlaze poslednji i čekaju na obrok duže od ostalih.

Stjuardesa Tara iz jedne kompanije posebno je upozorila one koji putuju na kratkim relacijama. Prema njenim rečima, sedenje u sredini aviona može značiti da ćete ostati bez hrane. Ona savetuje biranje sedišta bliže ulazu ili izlazu iz aviona ako želite da uzmete nešto za jelo ili piće tokom leta.

U slučaju da se putnik ipak nađe u srednjem redu, Tara preporučuje nošenje jednostavnog obroka u ručnom prtljagu. Ovo može biti koristan način da se osigurate da nećete biti gladni tokom leta.

Dodatni savet od stjuardese odnosi se na planiranje i rezervaciju. Ona naglašava važnost unapredne rezervacije leta i biranja sedišta pri kupovini karte, kako bi putnici mogli da uživaju u udobnijem i prijatnijem putovanju. Ovi saveti su preneti u cilju poboljšanja iskustva putnika tokom letova, prema izveštaju Independent.

Tagovi:
Pročitajte još: