Sukob Anđeline Džoli i Mišel Fajfer: Dve lepotice ratuju za ljubav El Fening u “Grdana 2” (TREJLER)

Film u bioskope stiže 18. oktobra, a zvanična najava je upravo objavljena.

Trejler za film “Grdana: Gospodarica zla” upravo je izašao i otkrio nam ključni detalj radnje – glavna heroina će potpuno da poludi. Nastavak nas vraća na priču zle vile (Anđelina Džoli) čiji se odnos majka-ćerka sa princezom Aurorom (El Faning) menja kada Uspavana lepotica saopšti svojoj surogat mami da želi da se uda za princa.

Šta bi inače princeza i radila u bajci? No, Grdani se ova vest nimalo ne dopada.

– Ljubav se uvek ne završava dobro, zverčice – kaže joj Grdana, na šta Aurora tvrdoglavo odlučuje da pristanak potraži kod svoje buduće svekrve, kraljice Igrit (Mišel Fajfer).

Buduće prije ne pronalaze zajednički jezik, a kada se oseti ugroženom, zla vila u svom mračnom stilu upropasti veridbu.

Ono što je naročito zanimljivo je što se ispostavlja da Grdana nije sama u svom obličju. Postoji čitava rasa vila poput nje, koji su tu da joj poruče: “Dosta si brinula o ljudima. Vreme je da brineš o svojoj vrsti”.

Rat koji izbija između Grdane i Igrit doneće, sudeći po trejleru, mnogo akcije u ovom filmu, a plavokosa Mišel koja drži samostrel, čiji vojnici sa zidina ispaljuju đulad iz katapulta na leteća stvorenja, i čiji beli oklop-haljina izgleda kao nešto pozajmljeno iz ormara Sersei Lanister, nagoveštava sukob u stilu “Igre prestola”… ali za decu.

Film u bioskope stiže 18. oktobra.

Foto: promo

Izvor: telegraf.rs