Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Šumaherova porodica opet prodaje imovinu? Da bi pokrili troškove lečenja, navodno rasprodaju nekretnine

Sumaher

Kobna nesreća dogodila se u francuskim Alpima 29. decembra 2013, kada je Mihael udario glavom o kamen.

Prošlo je više od osam godina otkad je stravična skijaška nesreća prikovala prvaka Formule 1 Mihaela Šumahera za krevet, a porodica je prinuđena da ponovo prodaje nekretnine kako bi pokrila troškove njegovog lečenja.

Kobna nesreća dogodila se u francuskim Alpima 29. decembra 2013, kada je Mihael udario glavom o kamen. Iako je imao kacigu, posledice su bile teške, toliko da je pao u komu

Sve ove godine javnost je informacije o njegovom zdravstvenom stanju dobijala na kašičicu.

– Živimo zajedno u našem domu, sprovodimo terapije i činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da oseti podršku porodice. Nedostaje mi onaj Mihael svakog dana, i ne samo meni, nedostaje deci, porodici, svom ocu, svima koji ga okružuju. Mihael jeste drugačji, ali je sa nama, i to nam svima daje snagu – rekla je njegova supruga Korina u dokumentarcu o Mihaelu Šumaheru koji je prošle godine stigao na Netflix.

Iako Korinu većina smatra neverovatno jakom ženom, koja već godinama sve radi kako bi njen suprug koji je u teškom stanju ostao u životu, krajem 2020. godine, posle sedme godišnjice od nesreće, Šumaherov bivši menadžer Vili Veber imao je drugačije stavove.

On je napao Šumaherovu suprugu da ga skriva od sveta i da ne daje nikakve informacije o njegovom zdravlju. Čak je insinuirao da namerno skriva nešto i da ne želi da ljudi saznaju istinu.

Često razmišljam o Mihaelu. Prošlo je toliko godina, ali svejedno, ne prestajem. Volim i poštujem njegovu porodicu, ali želim da znam šta je s njim. Želim da se s njim rukujem, da mu dodirnem lice… Nažalost, njegova supruga mi to ne dozvoljava. Sigurno strahuje od toga da ću  primetiti ako nešto nije u redu i svima reći istinu – rekao je Veber pretprošle godine.

Sada su u javnost procurile nove informacije, ali ne o njegovom zdravstvenom stanju, već o tome da porodica ponovo rasprodaje imovinu kako bi mogla da plati Šumaherovo dalje lečenje i 24-časovnu negu. Ovo nije prvi put da porodica rasprodaje imovinu. Zbog Mihaelovog zdravlja ranije su prodali vilu u Švajcarskoj, kao i luksuzni model Šumaherevog “mercedesa”.

Preuzeto: 24sedam

Foto: Profimedia

Tagovi:
Pročitajte još: