fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Sutra u Sivcu „Čvarak fest“

Čvarak fest

Sutra, 3. februara, sa početkom od 10 časova, u Sivcu će po četvrti put biti održana gastronomska manifestacija, „Čvarak fest“.

Prema rečima sekretara Mesne zajednice „Sivac“, Milenka Rajića, sve je spremno za „Čvarak fest“ koji će ove godine imati rekordan broj učesnika. S obzirom na to da je, osim sjajnog sadržaja, najavljeno i lepo vreme, pozvao je sve na kvalitetno druženje i još bolje čvarke.

„Sve je spremno za „Čvarak fest“ i očekujemo rekordan broj učesnika. Ovu manifestaciju organizujemo jer je čvarak uvek bio na vojvođanskoj trpezi. Mesna zajednica je krenula malo dalje i 2020. godine se krenulo sa organizacijom Čvarak festa. Napravili smo kratku pauzu zbog Korone i ovo je 4. po redu „Čvarak fest“. Posebno mi je drago što se ovoj manifestaciji odazvao veliki broj ljudi iz Sivca, pa i iz cele opštine Kula i iz okolnih opština. Pozivam vas u subotu na jedno kvalitetno druženje i još bolje čvarke“, poručio je Rajić.

Dok više od 70 prijavljenih ekipa bude topilo 1.400 kilograma masti, posetioci će moći da uživaju u muzici Tamburaškog orkestra „Još ovu noć“, u nastupu Kulturno–umetničkog društva iz Sivca i u kulturno-zabavnom programu, a moći će i da kupe čvarke i ostale mesne proizvode.

Tagovi:
Pročitajte još: