fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Svi posle njih su mlaki: Njihove poljupce pamtićete zauvek jer ovi horoskopski znaci se najbolje ljube

Ljubav

Svi se nekih poljubaca sa uzdahom sećamo i dobro nam je poznat osećaj kada se gubimo u nečijem zagrljaju. A da znate da je i tu astrologija umešala prste, pa se neki znaci Zodijaka ljube bolje od drugih.

Postoje neke ključne osobine koje tome doprinose, a to su: samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalna inteligencija.

Jarac

Malo ko može nadmašiti Jarca kada je iskustvo u pitanju. Njihova prirodna razmetljivost i samopouzdanje mogu biti zastrašujući u sali za sastanke, ali to isto dolazi do izražaja kada je reč o sposobnosti ljubljenja.

Ne poseduju promiskuitetnu crtu poput nekih drugih znakova, a svoje poljupce koriste da pokažu predanost. Njihov partner oseća se sigurno samo jednim dodirom na usnama. Pažnja, poljupci Jarca mogu vas naterati da čujete svadbena zvona!

Blizanci

Fali vam spontanosti u ljubavnom životu! Poljubite nekoga u znaku Blizanaca! Kako su poznati po brbljanju, lako je pretpostaviti da znaju šta rade sa svojim usnama. Blizanci vole da stiču nova poznanstva gde god krenu, što znači da su naučili koji trik na svojim putovanjima.

Pripadnike ovog znaka u početku bi moglo biti teško osvojiti, ali ako možete držati korak sa njima, bićete nagrađeni vrtoglavim, smehom ispunjenim poljupcem koji će trajati sve dok sunce ne izađe.

Škorpion

Tražite romansu sa filmskog platna? Naći ćete je sa Škorpionom. Ovi tajanstveni znakovi retko prave prvi korak. Međutim, ispod površine svakog Škorpiona skriva se posesivna, iskonska energija.

Taman kad pomislite da imate prednost, oni će vas povući u sirov i intenzivan poljubac koji oduzima dah. Znaju postati previše intenzivni, ali ta strast je ono što ovaj znak čini jednim od najboljih koji se ljube.

Strelac

Savršenom mešavinom hladnokrvnosti, smirenosti i sabranosti Strelac zna kako da prilagodi svoj stil flertovanja kako bi osvojio druge. Njihov bezbrižan stav čini ih odličnim partnerima za razmenu poljubaca. Strelac živi u svom trenutku, ne pita se da li ide prebrzo.

Zato se nemojte iznenaditi ako prvi priđu i poljube vas jer ih nije briga šta drugi misle. Prezauzeti su stvaranjem avanture iz svakog trenutka u životu, što znači da su oni znak koji će vam najverovatnije pružiti onu nezaboravnu strastvenu epizodu koju ste dugo čekali.

Bik

Nisu razmetljivi kao drugi znakovi, ali njihova senzualnost sve nadoknađuje. Bik vas može naterati da ga malo pričekate pre velikog trenutka, jer su poznati po sporom i postojanom tempu odnosa.

Nakon što ste privukli njihovo zanimanje, romantični i senzualni Bik zna kako najbolje da vam ugodi i podigne vam raspoloženje. Na kraju večeri rastopićete se u njegovim zagrljajima i romantičnim poljupcima.

Tagovi:
Pročitajte još: