Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Taljatele u sosu od paradajza i belog luka

Taljatele

Sastojci:

  • 300 grama taljatela
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka
  • 400 grama pasiranog paradajza
  • so
  • biber
  • parmezan

Priprema:

Taljatele kuvajte u slanoj vodi osam do 10 minuta. U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte sitno iseckan beli luk i pržite ga dok ne omekša, oko jedan minut. Pasirani paradajz dodajte u tiganj sa belim lukom, promešajte i ostavite da se kuva na umerenoj temperaturi oko 10 minuta. Procedite taljatele i dodajte ih u paradajz sos. Promešajte da se sve lepo sjedini. Pospite parmezanom i poslužite.

Prijatno!

Tagovi:
Pročitajte još: