Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

„Tekstilac“ za prve bodove protiv „Mačve“

fudbal - lopta

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, održane su sednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice klubova Super lige Srbije i Prve lige Srbije, na kojima je predsedavao predsednik Zajednice, Dragomir Lazović. Ispred FSS, sednicama je prisustvovao generalni sekretar, Jovan Šurbatović.

Kako se navodi na sajtu Zajednice, Izvršni odbor je usvojio izveštaj Nadzornog odbora, Finansijski izveštaj, kao i izveštaje nadležnih takmičarskih organa za sezonu 2022/23. Članovi Izvršnog odbora informisani su o aktivnostima Zajednice u proteklom periodu i aktuelnoj situaciji koja se odnosi na takmičenja u Mozzart Bet Super ligi i Prvoj ligi Srbije. U konstruktivnoj diskusiji, svi članovi Skupštine informisani su sa aktuelnim dešavanjima u vezi sa sastavom liga za takmičarsku sezonu 2023/24. kao i o svim infrastrukturnim projektima i daljim ulaganjima u razvoj klubova.

Ono što je za nas interesantno je nastup Fudbalskog kluba „Tekstilac“ iz Odžaka u prvenstvu Mozzart Bet Prve lige Srbije. Prvenstvo počinje prvog avgustovskog vikenda, a Odžačani će prve bodove tražiti na gostovanju u Šapcu, protiv domaće „Mačve“. Prvu utakmicu kao domaćini odigraće 12. avgusta, u Bačkoj Palanci protiv užičke „Slobode“.

Prvenstvena trka završava se 10. decembra, nakon završetka jesenjeg dela i pet utakmica prolećnog šampionata.

Tagovi:
Pročitajte još: