Tekstilcu bod u Tovariševu

Vojvodina (T) – Tekstilac 1:1 (1:0)

Strelci: Familić 8. (Vojvodina T). Simić 85. 11 m (Tekstilac).

Vojvodina (T): Bugarski, Nikolić, Ramić, D. Ranisavljev, Turi, M. Ranisavljev, Vulić (Cvijić), Vučić (Milićević), Vujanović (Milovanov), Familić (Jovanov), Nenadić (Stanojev).

Tekstilac: Ignjatović, Dakić (Radojičić), Gostović (Stokić), Simić, Božičić, Pešić, Prelić (Jovanović), Kulić, Popović, Mitrović (Ilić), Stevanović

I pored toga što su oslabljeni otputovali u Tovariševo na duel sa domaćom Vojvodinom, fudbaleri Tekstilca vratili su se kući neporaženi. Domaćin je poveo u osmom minutu golom Famića i tu prednost je držao sve do 85. minuta, a onda je Simić izjednačio sa bele tačke. Odžačani mogu biti zadovoljni krajnjim ishodom jer su zbog naknadno uvedenog vanrednog stanja lišeni redovnih treninga, odnosno obavljaju ih u otežanim uslovima, pa je bod svakako dobro došao. Sa utakmicom manje Tekstilac se nalazi u donjem delu tabele Vojvođanske lige Sever, a u sledećem kolu je domaćin Vrbasu koji je bez bodova. Ta utakmica se igra u subotu na stadionu “Goran Nesvanulica – Klipi” u Prigrevici.