fbpx
0°C

Teška srca priznaju da su pogrešili! Ovi znaci Zodijaka vole da su uvek u pravu

Posao

Ovim horoskopskim znacima preuzimanje odgovornosti je noćna mora. Oni ne vole da priznaju da nisu u pravu.

Škorpion

Vodeni znak Škorpion ima tvrdoglave crte i teško će sam sebi priznati da je pogrešio. Drže se svojih mišljenja i do poslednjih atoma se bore za svoju stranu priče. Žele da budu dominantni i nepokolebljivi pa ćete retko kad od Škorpiona čuti: “Oprosti, pogriešio/la sam”.

Bik

I Bikovi su tvrdoglavi pa nisu dobri u prihvatanju kritika – makar one bile konstruktivne. Bikovi su verni svom mišljenju i ne odustaju od njega što može biti vrlo nezgodno i nepristojno. Čak i kad znaju da nisu u pravu, ne žele to da priznaju nego se izmotavaju ili sve svaljuju na druge.

Vodolija

Iako pripadnici ovog znaka nisu tvrdoglavi poput Bika, ovaj vodeni znak ne voli izlazak iz zone komfora. Umesto toga čini sve da se “izvuku”, a to znači da baš i nisu snalažljivi u trenucima kad nešto krene nizbrdo. Teška srca će priznati da su pogrešili i daće sve od sebe da druge nagovore da se priklone njihovom mišljenju.

Lav

Lavovi su vođe i najčešće žele da dominiraju. Jednostavno ne mogu preći preko toga da nisu u pravu jer misle da će tako izgubiti autoritet. Dosta su egocentrični i fokusirani na svoj uspeh i uvereni su da zbog toga ne smeju praviti greške.

Tagovi:
Pročitajte još: