fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

To je prosto jače od njih: Četiri horoskopska znaka koji se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje

Sankanje

Ova četiri horoskopska znaka pronalaze veliku ljubav u osobi koja im je mnogo bliža nego što misle. Naime, oni imaju tendenciju da se zaljube u svoje najbolje prijatelje, a razlozi za to su različiti.Vodolije se osećaju najugodnije s prijateljima, a Ovnovi znaju da ih prijatelji u potpunosti prihvataju.pa često znaju kako da razviju dublja osećanja…

A pošto sa njima osećate blisku povezanost, nije retkost da se prijateljstvo iznenada pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka se često zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje.

Ovan: Prihvata mu i mane i vrline

Ovnovi znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo zamornim i teškim. Zato sa sobom žele partnera koji ih razume i podržava sto posto – uprkos njihovoj prirodi. Ovaj vatreni znak zna da ga njegov najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije neuobičajeno da se odjednom razvije više osećanja i otkrije veliku ljubav kod svojih najmilijih.

Blizanci: Partner u svemu, pa i u ljubavi

Blizanci su veoma aktivni i komunikativni i treba im neko pored njih ko ima ista interesovanja i ko se slaže sa njima u mnogim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od njihovog najboljeg prijatelja? On uvek ima otvorene uši za vas i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Strelac: Zajedno u avanture

Strelac voli svoju slobodu i više voli da provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju ista interesovanja, gotovo uvek mogu da urade nešto spontano sa njima ili da zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća komunikacije veoma imponuje Strelcu, pa se lako može desiti da se vremenom zaljubi u svog najboljeg druga ili drugaricu.

Vodolija: S njim su ono što jesu

Vodolije se smatraju slobodoljubivim bićima i najugodnije se osećaju u vezi kada su na istoj talasnoj dužini kao i njihov partner. Ko najbolje ispunjava ove kriterijume? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu, Vodolije zaista mogu biti ono što jesu. Stoga, u potrazi za ljubavlju, nije neuobičajeno da Vodolija razvija osećanja prema svom najboljem prijatelju.

Tagovi:
Pročitajte još: