Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Google pretraga zabeležila najveći promet

Google

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Google pretraga je bila centar i središte na kojem su se mogle dobiti sve informacije o utakmicama.

Korisnici su mogli da prate rezultate uživo, da dobiju informacije o tome gde mogu da gledaju utakmice, i još mnogo toga, i to sve na jednom mestu. Google je čak slao obaveštenja korisnicima na osnovu rezultata. Takođe, sve je bilo dostupno tokom celog Svetskog prvenstva u poslednjih nekoliko nedelja.

Naravno, pravi izazov za Google koji je postigao ovu prekretnicu u internet saobraćaju u pretrazi možda je jednostavno bilo uzbuđenje ovogodišnjeg finala Svetskog prvenstva. Utakmica između Argentine i Francuske. Francuska se vratila u utakmicu nakon dva gola zaostatka. Zatim, meč je otišao u produžetke, gde je Argentina obezbedila pobedu.

Takođe, Google slavi pobedu Argentine na Svetskom prvenstvu. Kada pretražite termine koji se odnose na Svetsko prvenstvo, uključujući „Argentina protiv Francuske“ i „Svetsko prvenstvo“, na ekranu se pojavljuje vatromet koji prikazuje nacionalnu zastavu Argentine.

Tagovi:
Pročitajte još: