Top 7 jesenjih trendova koje morate odmah isprobati

Od tamnih usana, preko narandžaste kose, do metalik senki –  beauty trendvi za ovu jesen su uzbudjivi i upečatljivi! Pročitajte kompletan vodič kroz jesenje trendove i isprobajte ih odmah!

Crvena senka za oči

crvena_senka
Izvor: marieclaire.com

Ovu senku će nositi svi ove jesene i to zahvaljući Šanelu koji je celu Le Rouge kolekciju posvetio ovoj nijansi. Od toplih crvenih nijansi do boje burgundinca, crvena senka na kapcima deluje istovremeno i pankerski, ali i romantično.

Konjski rep

konjski_rep
Izvor: marieclaire.com

Ako smo nešto primetili na crvenom tepihu to je najsavršeniji konjski rep ikad! Zalizana i sjajna kosa nikada nije bila više u modi, a ovu frizuru možete nositi svuda – od teretane, preko posla do elegantih prilika.

Narandžasta kosa

narandzasta_kosa
Izvor: marieclaire.com

Već kraj leta je nagovestio dolazak ovog beauty trenda, a sa prvim danima jeseni svi su poludeli za narandžastom kosom. Džoržija Mej Džeger (Georgia May Jagger) i Kajli Džener (Kylie Jenner) predvode armiu trendseterki koje se odjednom farbaju u narandžaste nijanse.

Tamne usne

tamne_usne
Izvor: marieclaire.com

Tamne boje karmina za jesen nisu nikakva novost, ali to je dokaz da ovaj trend zaista jeste jedan od najboljih za jesen i u trenutku može da vam promeni kompletan izgled. Za dan se odlučite za mat nijanse, dok uveče dodajte sjaj i sigurno ćete zablistati.

Slani talasi na kosi

slani_talasi
Izvor: marieclaire.com

Talasasta kosa koja nehajno pada nije samo za leto. Ovaj trend se proteže i u jesen, a najlakše ga je postići uz pomoć slanih sprejeva za kosu koji daju teksturu talasima i tu željenu ležernost. Sprejeve možete i same da napravite, potrebna vam je morska so, voda i bočica sa raspršivačem.

Šljokice na usnama

sljokice_na_usnama_jesenji_
Izvor: marieclaire.com

Još jedan trend za usne, ali ovaj nije toliko pogodan u svim situacijama. Reč je o upadljivim šljokicama za usne, koje je najbolje nanositi onda kada vam je ostataka šminke minimalan. Dodatni plus ovog trenda jeste što ne morate ponovo da ga nanosite nekoliko sati!

Metalik senka

metalik_senka
Izvor: marieclaire.com

Neutralne i smeđe nijanse na kapcima izgledaju dobro uz jesenje boje, ali da biste stvarno zasenili okolinu potrebne su vam metalik senke! Srebrna i zlatna metalik senka na kampcima najbolje izgleda uz crveni karmin, a ako odlučite ovako da se našminkate nisu vam potrebni nikakvi modni detalji. Šminka govori za sebe.

Preuzeto: Luftika