fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Tri znaka horoskopa su pod srećnom zvezdom ove nedelje

Astrologija

Pročitajte koji horoskopski znaci su pod srećnom zvezdom od 20. do 26. juna 2022. godine!

Nova nedelja je tek počela, a prema astrologiji i tranzitima planeta, izgleda da su lepi dani pred svima nama. Ipak, tri znaka horoskopa će imati najviše sreće ove nedelje, od 20. do 26. juna!

Rak

Ove nedelje Sunce ulazi u vaš znak, te počinje sezona Rakova. Malo šta će vas nervirati ovih dana, a nešto na čemu ste radili u prethodnom periodu sada počinje da vam se isplaćuje.

U ljubavi vas očekuju lepi, romantični trenuci, bez svađa jer vam, za promenu, uopšte nije stalo do rasprava i ubeđivanja da ste vi u pravu. Jednostavno, veoma ste opušteni ove nedelje, prihvatate stvari kakve jesu i svi žele da budu u vašem društvu.

Lav

Leto i toplo vreme vas toliko raduju, da vam uopšte nije bitno šta vam se pored toga dešava u životu. Jednostavno, želite da odložite sve brige i uživate.

Položaj planeta vas ove nedelje čini prilično romantičnim, spremni ste za novu vezu i radujete se tome, a donedavno ste bili u potpuno drugačijem raspoloženju. Ali, leto čini svoje i možda vam ljubav i zakuca na vrata!

Strelac

Pred vama su neki novi, lepi događaji, a vi ste puni entuzijazma i pozitivne energije. “Cvetate” na svim poljima, uživate u divnim trenucima sa dragim ljudima, a i kreativnost vam je veoma izražena.

Ova nedelja će vam doneti i nešto lepo na polju prijateljstava i ljubavi, uživajte!

Preuzeto: mondo.rs

Foto: Pixabay

Tagovi:
Pročitajte još: