Tribina podrške Aleksandru Vučiću u Laliću

U Laliću u Domu kulture pred više od 120 prisutnih simpatizera i poštovalaca Aleksandra Vučića Mesni odbor SNS Lalić na čelu sa predsednicom Danijelom Lazor organizovao je tribinu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

Na tribini su govorili predsednik stranke Slovaci napred Pavel Surovi, predsednik Okružnog odbora SNS Goran Đaković, potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Snežana Sedlar i predsednik Opštinskog odbora SDP Srbije Odžaci Milivoj Jovkić.

Predsednik stranke Slovaci napred Pavel Surovi je pozvao sve građane Lalića, a posebno one slovačke nacionalnosti da izađu na predsedničke izbore 2. aprila ove godine i da glasaju za Aleksandra Vučića jer “jedino sa njim na čelu Srbije je obezbeđena stabilnost u regionu, nastavka reformi i prosperiteta Srbije”.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić već godinama daje primer kako političar treba da se bori za svoju zemlju i sve njene građane.

Predsednik Okružnog odbora SNS Goran Đaković i potpredsednica Skupštine Vojvodine Snežana Sedlar su naglasili važnost izbora, sa posebnim osvrtom na protivkandidate Aleksandra Vučića, ističući činjenicu da “niko u ovom trenutku ne zaslužuje glas građana osim aktuelnog predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića”.

S tim u vezi visoki funkcioneri SNS su pozvali Lalićane da u nedelju izađu na izbore i u velikom broju podrže bržu, bolju i jaču Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Predsednik Opštinskog odbora SDP Srbije Milivoj Jovkić je u svome izlaganju istakao da iako prema mnogim anketama Aleksandar Vučić ubedjivo dobija izbore u prvom krugu, svi koji ga podržavaju treba ozbiljno da shvate važnost izbora, izađu na glasanje i zaokruže broj 6, jer se “najteže dobijaju unapred dobijene bitke”.

Izvor: Radio Odžaci