Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Trilogy i Jovan Perišić za „Majske svečanosti“ u Prigrevici

Trilogy

Tradicionalna manifestacija „Majske svečanosti“ održaće se od 9. do 12. maja, u Prigrevici. Prve večeri, posetioci će moći da uživaju u koncertu Jovana Perišića, a kao predgrupa nastupaće „Mali mrav“.

U petak, 10. maja, biće održan niz događaja. Od 17 časova, u centru sela, održaće se „Ulične trke“, a učešće u istim uzeće osnovci. U Spomen biblioteci, od 18 časova, biće upriličeno Književno veče sa Vladom Arsićem, dok će u Sportskoj hali, u istom terminu, biti odigrana prijateljska rukometna utakmica. Od 21 čas, koncert će održati poznati rok bend Trilogy.

Prvog dana vikenda, od 16 časova, u Spomen biblioteci biće održan program za decu, dok će sat vremena kasnije, na bini na otvorenom, takođe biti upriličen dečiji program. Od 21 čas, prisutne će zabavljati Bravo bend.

Poslednjeg dana manifestacije, 12. maja, od 11 časova, na Trgu heroja biće položeni venci na spomen obeležja, dok će Svečana akademija početi pola sata kasnije u Domu kulture.

Tokom trajanja „Majskih svečanosti“, u organizaciji Ličkog i Banijskog udruženja iz Prigrevice, biće održan Etno sajam u centru sela. Takođe, za sve posetioce biće otvoren i Zavičajni muzej u Domu kulture, i to: 9. 10. i 11. maja od 17 do 20 časova, a 12. maja od 10 do 14 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: