fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Turistička oganizacija Zlatibor i Turistička zajednica Labina potpisali protokol o saradnji

Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor i Turistička zajednica grada Labin u Hrvatskoj potpisali su na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu protokol o saradnji.

Na štandu TO Zlatibor protokol su potpisali direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović i direktorka Turističke zajednice grada Labina Astrid Glavičić.

Oni su iskazali zadovoljstvo potpisivanjem ovog protokola i mogućnostima međunarodne saradnje u oblasti turističke privrede, saopštila je TO Zlatibor.

To će, kako se ističe, doprineti budućem uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima.

Ovim protokolom, kako je navedeno, strane potpisnice izražavaju saglasnost o potrebi unapređenja međunarodne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmene iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija.

Protokol predviđa i realizaciju zajedničkih poslovnih aktivnosti u vezi sa promocijom, razvojem i unapređenjem oblasti turizma Turističke zajednice grada Labin i Zlatibora, zajedničkim nastupima na inostranim tržištima, realizacijom turističkih projekata od interesa, stručnim usavršavanjem kardrova u turizmu, organizacijom zajedničkih manifestacija i dešavanja i drugim aktivnostima.

Tagovi:
Pročitajte još: