Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

U Nišu danas ponavljanje lokalnih izbora na dva biračka mesta

Izbori

U opštini Medijana u Nišu danas će biti ponovljeno glasanje na lokalnim izborima na biračkim mestima 14 i 16. Kako je potvrđeno Tanjugu u opštinskoj izbornoj komisiji Medijane, birači će moći ponovo da glasaju na biračkom mestu 14 u Osnovnoj školi “Ćele Kula“ i u Vatrogasnom domu – biračkom mestu 16.

Reč je o opštinskim izborima koji se ponavljaju, jer je izborna komisija utvrdila nepravilnosti na ta dva biračka mesta. Kako su rekli iz OIK Medijana, na biračkom mestu broj 14, u OŠ “Ćele Kula”, ponovo se glasa, jer nisu bili adekvatno popunjeni obrasci za lica koja su glasala van biračkog mesta, dok na biračkom mestu broj 16, u Vatrogasnom domu, nije dostavljen kontrolni list. Građani će glasati na dva mesta u Opštini Medijana za opštinske odbornike, a pravo glasa ostvarilo je 3.464 birača.

Birači koji nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu zbog teške bolesti, starosti ili invaliditeta, mogu zatražiti od Opštinske izborne komisije da glasaju van biračkog mesta. Biračka mesta biće otvorena od 7 do 20 časova.

Tagovi:
Pročitajte još: