fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Učinite 2024. najboljom za vas sa ovim idejama za manifestovanje za svaki horoskopski znak – vaš um je moćniji nego što pretpostavljate

Mir

Evo kako bi trebalo da svoje ciljeve za 2024. pretvorite u stvarnost sa ovim ritualima manifestacije zasnovanim na vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Željni ste da steknete više prijatelja ove godine, ali ponekad je teško izaći i upoznati nove ljude. U redu je! Pokušajte da se otvorite malo više i primetićete da ljudi gravitiraju prema vama. Možda se pridružite lokalnim događajima ili onlajn grupama da biste se povezali sa ljudima koji dele vaša interesovanja. Strpljenje je ključno – neka ta prijateljstva prirodno procvetaju bez žurbe u bilo šta.

Bik

Ove godine, Jupiter će započeti svoj tranzit 25. maja 2024, a sa ulaskom Urana u vaš život ove godine, verovatno ćete se promeniti i osetiti ukus slobode. Sanjate o putovanju, želite da istražite mesta koja ste videli samo na slikama. Evo zabavne ideje: napravite spomenar ili digitalni album ispunjen slikama tih destinacija iz snova. Zapišite zašto vam ova mesta toliko znače. Zapamtite, sve dok imate pasoš i fotoaparat, svet je spreman za vas.

Blizanci

Dolaze uzbudljiva vremena dok se Jupiter priprema da vas osvetli, čineći vas prilično popularnim. Zašto ne iskoristite svoju novostečenu slavu za nešto veliko? Širite mir ujedinjujući ljude oko važnih uzroka. Vaš glas može napraviti veliku razliku. Podelite svoje misli na društvenim mrežama o problemima koji su vam bliski i posmatrajte pozitivan uticaj koji možete da stvorite.

Rak

Cilj vam je da postanete bolja verzija sebe u 2024. Jedan korak ka tome je otpuštanje negativnosti i opraštanje onima koji su vas ranije povredili. Verujte mi, osećaćete se kao da vam je ogromna težina skinuta sa ramena. Nakon toga, pokušajte da izrazite zahvalnost za divne stvari u vašem životu. Pisanje pisma univerzumu o tome šta želite da ostavite iza sebe može otvoriti nova vrata.

Lav

Vreme je da prihvatite svoju kreativnost, ali neke unutrašnje blokade bi vas mogle sputati. Slušajte muziku dok obavljate svakodnevne poslove; moglo bi izazvati inspiraciju. Probanje nove hrane takođe može proširiti vaše vidike. Najvažnije, provedite neko vreme na otvorenom – sedite u parku, udahnite svež vazduh i pustite da vam sunce podiže raspoloženje. Čišćenje uma će otkriti vaše talente.

Devica

Vi ste jedna vredna osoba kao horoskopski znak, ali možda je vreme da se vaši napori odraze na vašu platu. Traženje povišice može izgledati zastrašujuće, ali imate ono što je potrebno. Isprobajte tehniku koja se zove “skriptiranje” – isplanirajte šta ćete reći svom šefu da biste pokazali zašto zaslužujete to povećanje plate. Ne sumnjajte u sebe; samo napred!

Vaga

Odvojiti vreme za sebe ove godine može izgledati teško, ali je ključno. Briga o sebi može biti jednostavna: provodite vreme u prirodi i dobro spavajte. Postavljanje granica sa drugima može zaštititi vašu energiju. Ako razmišljate da više vremena posvetite brizi o sebi, bolje ćete se osećati u vezi sa svim ostalim oko sebe.

Škorpija

Spremite se za impresivnu godinu koja je pred nama! Kako se stvari spuštaju, vaša karijera će biti na pravom putu. Počnite da gradite veze i postavljate ciljeve za godinu. Tabla sa vizijom — ispunjena inspirativnim slikama i rečima — može vam pomoći da uskoro pretvorite svoje snove u stvarnost. Postavljanje namera sada će postaviti temelje za uspešnu poslovnu budućnost.

Strelac

Ljubav bi mogla neočekivano zauzeti centralno mesto ove godine, iznenadivši čak i vas. Ako razmišljate o obavezama i vezama, odvojite malo vremena da shvatite šta zaista želite od partnera. Zapišite kvalitete koje tražite; može vam pomoći da privučete pravu osobu kada je pravo vreme.

Jarac

Ove godine se sve vrti oko novca. Važno je voditi računa o svojim finansijama i pridržavati se budžeta. Svaki dinar je vredan za vas, tako da je poštovanje vašeg teško zarađenog novca ključno. Ako se osećate pomalo mistično, pokušajte da stavite bosiljak iznad kreveta ili držite jerihonsku ružu sa novčićima da biste privukli bogatstvo ove godine.

Vodolija

Postajete jači i samopouzdaniji od 2024. Pokušajte da provedete neko vreme u podizanju svog samopoštovanja. Napišite afirmacije za sebe i izgovorite ih naglas dok se gledate u ogledalo. Prepoznajte svoju vrednost i osetićete se moćnije da se zauzmete za sebe i druge.

Ribe

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, preći će iz Bika u Blizance, podstičući vas na bogatiji lični život. To bi moglo značiti jačanje veza sa porodicom ili čak razmišljanje o novom domu uskoro. Zamislite ove veze i svoj dom iz snova sa jasnim namerama.

Manifestujte ove misli svakodnevno! Vaš moćni um može ove snove pretvoriti u stvarnost tokom 2024m piše hindustantime.com.

Tagovi:
Pročitajte još: