Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Ukoliko tražite android video-igre za koje vam ne treba internet – evo nekoliko predloga

Muškarac

Ponekad ćete na vašem androidu hteti zaigrati video-igre kojima ne treba internetska veza – naslove koji su idealni za duge vožnje i trošenje vremena dok ste daleko od kuće. Izabrali smo nekoliko izvrsnih naslova za vaš mobilni uređaj napravljenih za ljubitelje svih žanrova.

Akciona pucačina: Into the Dead 2

Ako vam se svideo prvi nastavak beskonačne trkalice sa zombijima, nastavak Into the Dead 2 sadrži čak sedam poglavlja i 60 nivoa. Najbolji deo oko igre je priča u kojoj glavni lik James pokušava doći do sestre Helen i kćeri Maggie koje kao i vi pokušavaju preživeti zombi apokalipsu.
Priča ima nekolko završetaka. Igru možete preuzeti besplatno.

Beskonačno trčanje: Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey na prvi pogled izgleda kao još jedna igra beskonačnog trčanja, ali radi se o jednom od prvih naslova u žanru koji, uprkos starom dizajnu nude izazov i atmosferu koju malo koja slična igra može kopirati. Možda je iza svega muzika i grafika, a možda i činjenica da je reč o opuštajućoj igri.
Jedna od najboljih offline igara na androidu, a možete je besplatno preuzeti.

Strategija: Kingdom Rush

Ako više volite strateške igre i igre odbrane tornjevima, Kingdom Rush je i danas jedan od najboljhih izbora. Cilj u igri je relativno jednostavan: morate obraniti svoje kraljevstvo od zlih sila izgradnjom obrambenih tornjeva, proizvodnjom jedinica i bacanjem čarolija.
Igru možete besplatno preuzeti.

Platformska igra: Once Upon a Tower

Once Upon a Tower velik broj elemenata žanra okreće naglavačke. Umesto princa koji spasava princezu, princeza pokušava pobeći koristeći se ogromnim čekićem. Takođe – umesto da se penje, ona kopa prema dnu. Na putu će se boriti s čudovištima – od ogra do pauka. Tu su i zamke, kao i vremenski rok – ako se ne kreće brzo, zmaj će je spaliti zajedno s tornjem.
Možete je besplatno preuzeti.

Arkadna slagalica: Jungle Marble Blast

Umesto Jungle Marble Blasta bismo rado ponudili Zumu, ali Zuma ne radi bez spajanja na internet. Jedna od kopija Zume, Jungle Marble Blast, ne treba ni ‘i’ od interneta. Grafika nije glatka kao u Zumi, ali to nas previše ne brine jer je sama igra jednako zabavna. Birajte bilo koji deo ekrana koji želite da pogodite, pritisnite na bubu kako biste mijenjali kuglice i to je to. Igra je takođe besplatna?

Mozgalice: Quizoid

Velik broj prestavnika ovog žanra ne rade kad niste spojeni na internet, ali Quzoid nije jedna od njih. Aplikacija vam nudi pitanje s više odgovora, vi morate izabrati onaj tačni. S obzirom da igrate protiv veštačke inteligencije, igra nudi nekoliko različitih načina igranja.
Quizoid sadrži preko 7.000 pitanja u 17 kategorija poput politike, sporta, povijesti i drugih. Kvizovi temeljeni na određenim kategorijama se, nažalost, moraju platiti. Osnovnu igru, s druge strane, možete preuzeti besplatno na ovom linku.

Pucanje: Smash Hit

Smash Hit je bio jedan od najzaraznijih naslova u 2014, a još uvek se drži kao dobar provod. Malo je čudno ovu igru nazvati pucačinom, ali ona to jeste.
Igra se iz perspektive prvog lica i od igrača traži da baca čelične kuglice na staklene predmete kako bi ih razbili u komadiće.
Smash Hit se može besplatno preuzeti.

Borilačke igre: Shadow Fight 2

Još od ere Mortal Kombata i Street Fightera, borilačke igre jedan na jedan bile su jedan od naboljih načina za provođenje slobodnog vremena.

Beskonačno trčanje: Crossy Road

Crossy Road je puno zaraznija igra nego što se čini. U njoj preuzimate ulogu kokoške koja pokušava prijeći cestu – jedan pritisak prstom pomiče je jednu traku naprijed, dok ju potez prstom prema lijevo i desno miče u stranu.

Tagovi:
Pročitajte još: